Statistické údaje o Renault Clubu za rok 2000

13.2.2001

Statistika je obvykle velmi nudnou záležitostí. Občas je ale třeba bilancovat a hodnotit a právě tehdy se statistika hodí. v následujících řádcích se dozvíte, podrobnosti a zajímavosti, které nám statistika ukázala, když jsme se podívali do morku kostí našeho klubu.

Členská databáze obsahuje celkem 449 záznamů, to znamená, že v klubu je momentálně přihlášeno téměř 450 Homo Renaultis. Podle toho, co vím o ostatních klubech nás to řadí na jedno z prvních míst klubů zaměřených na jednu jedinou značku.

Celkem je v klubu přihlášeno 23 žen
Nejstaršímu členovi je 72 roků a je členem 2 roky, vlastní Renault 4CV
Nejmladšímu členovi je 17 roků a je členem 3 roky, vlastní Renault 5

Nejmladší dívce je 19 roků a je členkou 1 rok, vlastní Renault Twingo
Nejstarší dámě je 53 roků a je členkou 1 rok, vlastní Renault Twingo

Nejvíce členů klubu v jedné rodině: 3

........ v průměru každý pátý člen zapomene uvést na složence své rodné číslo a my pak nevíme od koho to je :-)

Návštěvnost stránek www.renaultclub.cz

V roce 2000 jsme zaznamenali v průměru 9.029,54 přístupů denně
tj. 274.648,66 každý měsíc
tj. 3.295.784 za rok
Tyto přístupy vytvořilo dohromady 253.868 lidí

Za rok 2000 bylo dohromady přeneseno 27.420.648 kB dat
tj. 1.443.192 průměrných obrázků umístěných na serveru

Optimalizované stránky Renault Clubu obsahují 305 MB dat rozdělených do 7.261 souborů umístěných v 500 složkách.

Kdyby se z našich stránek měla udělat knížka, měla by 2.848 stran a byla by ve formátu A4 vysoká 15 cm a vážila by 35 kilogramů. Kdybychom nechali pro každého našeho člena vytisknout jednu, stála by každá, vytištěná na kvalitním křídovém papíře 8.205 Kč.

V průměru na naše stránky přibývají 2 články za 1 týden, z toho v průměru jeden v české a jeden v anglické verzi.

Každý den dostáváme v průměru 7 dotazů týkajících se vozidel Renault, to je 2.555 dotazů ročně.
Každý den dostaneme v průměru 29,4 e-mailových zpráv od Homo Renaultis to je 10.731 e-mailů za rok.
Každý den napíšeme v průměru 6,3 e-mailové zprávy pro Homo Renaultis, tj. 2.300 e-mailů za rok.

Každý den strávím cca 5,8 hodiny prací pro náš klub. Tj. 2.117 hodin za rok. Tj. 264 pracovních dní. Každý další člen týmu, který se o vás celý rok stará strávil prací pro klub v průměru 258 hodin, tj. celkem 774 pracovních hodin. Práce ostatních přátel, kteří nám pomáhají se srazy zabere 2.880 pracovních hodin. Kdybychom se všichni nechali zaměstnat za 60Kč na hodinu, vydělali bychom za rok dohromady za dobu strávenou prací pro klub 346.260 Kč.

Viktor Kazda